News Flash:

Tarta cu spanac si branza

2 Ianuarie 2014
1279 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g spanac proaspat
6 oua
300 g branza cat mai nesarata
1 lingurita condimente gen delikat
1 cutie cuburi de branza Delaco
sare si piper dupa gust
1 legatura de ceapa verde
3-4 linguri de ulei
1 lingura pesmet

Mod de preparare:

Oparim spanacul si il tocam putin, nu e nevoie sa fie foarte marunt. Tocam ceapa verde marunt si o sotam putin in ulei apoi adaugam spanacul tocat si scurs de zeama. Dupa ce s-au calit putin impreuna oprim focul si lasam spanacul sa se racoreasca putin.
Separat batem ouale intregi putin si apoi adaugam in ele branza rasa si cuburile. Amestecam totul impreuna si apoi turnam compozitia de oua peste spanac si amestecam si pesmetul. Intr-o tava punem toata compozitia si o dam la cuptor pentru cca 20 minute. Pana cand se rumeneste putin.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1474 viz    0 com
2143 viz    0 com
1394 viz    0 com
1185 viz    0 com
1481 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1659 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023464 (s)