News Flash:

Tarta cu spanac, parmezan si cascaval

30 Ianuarie 2014
2781 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 oua batute
1 cana lapte de vaca
1 cana unt topit
1 cana faina
1 lingurita pudra usturoi
1 lingurita praf de copt
1/3 cana parmezan razuit
250 g spanac oparit si tocat
1 cana cascaval ras
boia de ardei dulce

Mod de preparare:


Primele 8 ingrediente se amesteca. Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt unsa si se niveleaza. Se presara cascaval si boia. Se dau la cuptor 15-20 de minute la 220ºC. Se lasa sa se raceasca 5 minute inainte de le taia in patrate.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1536 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016839 (s)