News Flash:

Tarta cu spanac

31 Mai 2011
1367 Vizualizari | 0 Comentarii
Tarta cu spanac1
Ingrediente: 2 bucati foietaj 2 oua 1/2 kg spanac 250 g branza de vaci bine maruntita 60 g sunculita afumata 50 g parmezan ras sare piper alb Mod de preparare: 1. Fierbi spanacul in apa cu sare, il lasi la scurs si apoi il tai marunt. Il amesteci cu restul ingredientelor (opresti putin parmezan), pe care le pui unul dupa altul. 2. Intr-o tava pui hartie de copt, asezi prima foaie, pui compozitia de spanac si nivelezi. Acoperi cu cea de-a doua foaie si dai la cuptor pentru 30 minute. 3. Dupa ce s-a copt, presari cu parmezan ras. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ghimbir spanac parmezan ras castravete gazpacho rosie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1078 viz    0 com
2513 viz    0 com
3868 viz    0 com
1024 viz    0 com
1401 viz    0 com
2349 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1649 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019142 (s)