News Flash:

Tarta cu somon si salata

24 Martie 2014
2262 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 g cartofi dulci taiati cubulete
ulei de masline
4 cepe verzi tocate marunt
1 catel de usturoi zdrobit
2 maini de spanac proaspat
3 foi de placinta
210 g somon din conserva
100 g branza feta
4 oua
225 ml lapte de vaca

Mod de preparare:


Incingem cuptorul la 220 grade. Tapetam o tava cu hartie de copt. Asezam cartofii intr-un singur strat in va si apoi ii stropim cu ulei de masline si adaugam sare. Bagam tava la cuptor timp de 20 de minute. Incingem o tigaie la foc mediu si punem putin ulei la incins. Punem la calit ceapa cu usturoiul si spanacul. La cuptor reducem focul la 180 grade. Ungem o forma rotunda cu ulei. Ungem o foaie de placinta cu ulei si o impaturim pe jumatate pe diagonala. Continuam si cu restul foilor de placinta. Si apoi le punem in tava pregatita. Punem cartofii peste foile de placinta. Punem apoi spanacul cu ceapa, somonul si deasupra branza feta pisata. Intr-un bol se bat ouale cu lapte si sare dupa gust. Turnam ouale pe deasupra si bagam la cuptor timp de 40 de minute. Taiem tarta felii si servim cu salata de primavara.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete tarta tarta somon retete somon salata primavara somon salata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1545 viz    0 com
1414 viz    0 com
1548 viz    0 com
1601 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1608 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025388 (s)