News Flash:

Tarta cu somon si branza de capra

11 Iulie 2013
1242 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 lingura unt
1 lingura ulei de masline
450g ceapa galbena, tocata (noi am pus doar 3 cepe mari, in total 300g)
30-40g smantana
60g branza moale de capra
2 oua
1 1 lingurita piper
120g somon afumat
1 foaie aluat de patiserie decongelat
1 ceapa rosie feliata julien
2 fire ceapa verde tocata marunt

Mod de preparare:

Incinge untul si uleiul de masline intr-o tigaie mare, la foc mediu. Gateste ceapa galbena timp de 15-20 de minute pana cand devine aurie. Lasa-o deoparte sa se raceasca putin.
Amesteca smanatana, branza, ouale si 3 lingurita piper. Adauga ceapa calita si racita si amesteca bine. Intinde foaia de aluat intr-o tava de cuptor tapetata cu hartie de copt si ridica marginile, astfel incat sa formezi o bordura de o jumatate de centimetru.

Presara restul de piper deasupra aluatului, intinde amestecul de smantana si ceapa, presara ceapa rosie taiata julien si jumatate din ceapa verde. Coace totul la 210-220C timp de 20 de minute pana cant aluatul devine auriu.
Taie somonul afumat fasii subtiri si presare-le peste tarta calda. Presara si restul de ceapa verde si o poti servi.

sursa: foodstory

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceapa galbena piper somon afumat ceapa rosie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1938 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023753 (s)