News Flash:

Tarta cu somon si andive

4 Februarie 2014
1493 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6605 RON (+0.0077)
USD: 4.1120 RON (+0.0247)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

1/4 lingurita piper
2 linguri marar proaspat tocat
4 oua
180ml smantana de gatit
3 andive taiate julien pe diagonala
400g somon afumat taiat in bucati mici
1 portie aluat de tarta
2 linguri unt

Mod de preparare:


Pregateste un aluat de tarta pate brisee dupa reteta de aici. Intinde-l intr-o tava de 24cm si coace-l in orb timp de 8 minute, apoi fara greutati alte 2 minute, la 180C. Scoate-l si lasa-l sa se raceasca putin.
Pregateste intre timp si umplutura pentru tarta. Gateste andivele in untul incins, la foc mediu, timp de 10 minute, pana cand sunt rumenite usor si translucide.
Pune andivele pe baza blatului de tarta copt anterior. Apoi, pune somonul si deasupra lui un amestec facut din oua, smantana de gatit, marar si piper.
Coace tarta 35-40 de minute la 180C, pana cand se rumeneste la suprafata. Serveste tarta calda cu un pahar de Sauvignon Blanc.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete tarta tarta somon tarta andive retete culinare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1622 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023696 (s)