News Flash:

Tarta cu salam si praz

15 Decembrie 2011
1151 Vizualizari | 0 Comentarii
Tarta cu salam si praz
Ingrediente: 100 g de salam un praz 50 g de mozzarella o foaie de placinta smantana lichida nucsoara 2 oua ulei de masline piper sare Mod de preparare: Foaia de tarta din frigider se tine putin la temperatura camerei, iar dupa ce s-a inmuiat se pune in forma de tarta unsa si tapetata si se inteapa putin cu furculita. Apoi se spala si se curata prazul, se taie mai marunt si se caleste in ulei de masline, alaturi de salamul taiat marunt. Cand s-au rumenit putin se pun peste foaia de tarta si mozzarella, apoi ouale, smantana lichida, nucsoara si se potriveste de piper si sare. Dupa aceea se da la cuptor. sursa reteta: bucataras.ro sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ardei copti busuioc parjoale paste radiatori dovlecei italieni oua
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1991 viz    0 com
3115 viz    0 com
4102 viz    0 com
2107 viz    0 com
1864 viz    0 com
1916 viz    2 com
1251 viz    0 com
1971 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1466 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014357 (s)