News Flash:

Tarta cu salam si praz

15 Decembrie 2011
1233 Vizualizari | 0 Comentarii
Tarta cu salam si praz
Ingrediente: 100 g de salam un praz 50 g de mozzarella o foaie de placinta smantana lichida nucsoara 2 oua ulei de masline piper sare Mod de preparare: Foaia de tarta din frigider se tine putin la temperatura camerei, iar dupa ce s-a inmuiat se pune in forma de tarta unsa si tapetata si se inteapa putin cu furculita. Apoi se spala si se curata prazul, se taie mai marunt si se caleste in ulei de masline, alaturi de salamul taiat marunt. Cand s-au rumenit putin se pun peste foaia de tarta si mozzarella, apoi ouale, smantana lichida, nucsoara si se potriveste de piper si sare. Dupa aceea se da la cuptor. sursa reteta: bucataras.ro sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ardei copti busuioc parjoale paste radiatori dovlecei italieni oua
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2114 viz    0 com
3470 viz    0 com
4279 viz    0 com
2264 viz    0 com
2054 viz    0 com
2135 viz    2 com
1354 viz    0 com
2114 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1623 (s) | 34 queries | Mysql time :0.026340 (s)