News Flash:

Tarta cu rosii, smantana si busuioc

3 Iunie 2013
1197 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

600 g rosii cherry (rosii si galbene)
2 linguri frunze busuioc rupte
90 ml smantana
sare
100 g unt rece, taiat cubulete
150 g faina

Mod de preparare:

Unge o forma de tarta cu pereti detasabili cu diametrul de 22 cm. Amesteca faina cu sarea si cubuletele de unt pana cand capata aspectul unui pesmet grunjos. Adauga smantana si amesteca pana cand poti forma o bila de aluat, pe care sa il framanti de cateva ori pe blatul de lucru tapetat cu faina.  Acopera cu folie alimentara si pune-l la frigider timp macar 30 de minute sau macar pentru cateva ore.

Incinge cuptorul la 160C. Intinde aluatul intr-un disc cu diametrul de 30 cm. Aseaza-l in tava si taie marginile care atarna. Aseaza rosiile pe toata suprafata si pune la cuptor timp de 1 ora si 40 de minute, pana cand aluatul se rumeneste. Lasa sa se raceasca.
Condimenteaza cu sare, adauga frunzele de busuioc si serveste.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rosii cherry smantana faina folie alimentara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3225 viz    0 com
2396 viz    0 com
3650 viz    0 com
2031 viz    0 com
2403 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1649 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020467 (s)