News Flash:

Tarta cu pui si ceapa verde - O garnitura care nu va lasa indiferent pe nimeni

20 Februarie 2017
8661 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 oua
150 gr smantana
200 gr ceapa verde
150 gr piept de pui fiert
1 pahar faina
putina sare
1.5 lingurita praf de copt
o priza bicarbonat de sodiu

Mod de preparare:

1. Taie in bucatele pieptul de pui.
2. Toaca marunt ceapa verde.
3. Da cascavalul pe razatoarea mica.
4. Mixeaza ouale, apoi pune peste ele faina, bicarbonatul, sarea, praful de copt si smantana. Omogenizeaza.
5. Adauga pieptul de pui si ceapa verde. Amesteca bine.
6. Pune tarta intr-o tava si bag-o in cuptorul incins la 180 de grade Celsius.
7. Dupa ce s-a rumenit, scote-o, presara cascaval si bag-o inapoi. E gata cand cascavalul s-a rumenit.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

tarta pui tarta garnituri aluat tarta tarta carne
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1329 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014366 (s)