News Flash:

Tarta cu prune si scortisoara

23 August 2012
2741 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6605 RON (+0.0077)
USD: 4.1120 RON (+0.0247)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

aluat de foietaj (aproximativ 450 de grame)
20 de prune, feliate
6 linguri cu zahar brun
1/2 lingurita cu scortisoara
2 linguri cu unt normal sau de cocos

Mod de preparare:

Se lasa aluatul de foietaj la dezhetat, dupa care se asaza in tava si se inteapa cu furculita din loc in loc. Peste el se pun feliile de prune, zaharul, scortisoara si untul.
Se introduce la cuptorul incins 20-25 de minute.

sursa: eva
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

prune zahar brun scortisoara unt cocos
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5886 viz    0 com
2127 viz    0 com
2115 viz    0 com
4801 viz    0 com
10684 viz    0 com
3112 viz    0 com
1218 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1758 (s) | 34 queries | Mysql time :0.029677 (s)