News Flash:

Tarta cu prune si scortisoara

23 August 2012
2679 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

aluat de foietaj (aproximativ 450 de grame)
20 de prune, feliate
6 linguri cu zahar brun
1/2 lingurita cu scortisoara
2 linguri cu unt normal sau de cocos

Mod de preparare:

Se lasa aluatul de foietaj la dezhetat, dupa care se asaza in tava si se inteapa cu furculita din loc in loc. Peste el se pun feliile de prune, zaharul, scortisoara si untul.
Se introduce la cuptorul incins 20-25 de minute.

sursa: eva
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

prune zahar brun scortisoara unt cocos
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5825 viz    0 com
2088 viz    0 com
2067 viz    0 com
4698 viz    0 com
9647 viz    0 com
3059 viz    0 com
1158 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1797 (s) | 34 queries | Mysql time :0.034639 (s)