News Flash:

Tarta cu prune si fulgi de ovaz

24 Ianuarie 2014
1962 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru aluat:
200 gr faina
120 gr unt rece taiat bucati mici
60 ml apa rece (6-7 linguri)
1 lingura zahar

Pentru umplutura:
500 gr prune
4-5 linguri zahar
scortisoara
3 linguri fulgi de ovaz

Mod de preparare:

Punem in robotul de bucatarie faina, zaharul si untul si amestecam timp de 20 secunde, apoi adaugam apa rece si mai lasam 40 de secunde. Punem aluatul in folie alimentara si-l dam la rece cel putin 30 minute. Prunele le spalam, apoi le taiem in doua.

Intr o tava unsa cu putin unt asezam aluatul, apoi prunele taiate in doua peste care presaram zaharul, scortisoara si fulgii de ovaz. Dam la cuptorul preincalzit la 180 grade, timp de 30 minute. Ar fi de preferat sa fie servita rece.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2164 viz    0 com
4809 viz    0 com
1580 viz    0 com
1852 viz    0 com
7163 viz    0 com
3449 viz    0 com
1319 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1699 (s) | 34 queries | Mysql time :0.033615 (s)