News Flash:

Tarta cu piersici si afine

8 Iulie 2013
1868 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:
 
3 linguri de unt nesarat
3 linguri de ulei de rapita
1 cana de faina integrala
1 lingurita si jumatate de praf de copt
1/2 lingurita sare
1 cana de lapte partial degresat
1/2 cana zahar
1 lingurita de extract de vanilie
3 piersici coapte si ferme, taiate bucatele
2 cani de afine proaspete sau congelate

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la 180 de grade si pune untul si uleiul intr-o tava de copt, pe care o introduci la cuptor 5-7 minute. Intre timp, amesteca faina, praful de copt si sarea intr-un bol.
Adauga laptele, zaharul si vanilia, apoi mixeaza compozitia si toarna peste uleiul si untul topit. Amesteca aluatul pana la omogenizarea completa si rastoarna-l in tava de copt. Presara deasupra fructele, adancindu-le gentil pe suprafata aluatului.\
Reintrodu tava la cuptor si lasa tarta sa se coaca bine, pana cand devine maronie (50 de minute sau o ora). Las-o apoi sa se raceasca cel putin 15 minute.
Tarta cu piersici si afine se serveste rece, cu inghetata de vanilie, iaurt, ceai sau cafea.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

unt nesarat faina integrala sare piersici coapte afine proaspete ceai
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4224 viz    0 com
2865 viz    0 com
1377 viz    0 com
2319 viz    0 com
2502 viz    0 com
1709 viz    0 com
1483 viz    0 com
1289 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1868 (s) | 34 queries | Mysql time :0.031525 (s)