News Flash:

Tarta cu piersici

30 Martie 2016
3373 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru aluat:
300 gr faina de grau
200 gr unt
100 gr zahar pudra
7 gr praf de copt
1 ou

Pentru umplutura:
500 ml lapte
2 linguri de zahar granulat
1 plic de budinca instant, cu aroma de vanilie
5 piersici sau nectarine

Mod de preparare:

1. Amesteca faina cu praful de copt si zaharul pudra, apoi pune untul si oul. Omogenizeaza.
2. Framanta bine aluatul si pune-l intr-o tava rotunda (pastreaza aluat de marimea unui pumn), unsa cu putin unt sau tapetata cu hartie de copt. Baga tava in frigider pentru 30 de minute.
3. Feliaza fructele si pregateste budinca potrivit retetei de pe plic.
4. Toarna budinca peste aluat, apoi aranjeaza feliile de fruct.
5. Acopera cu bucatele de aluat si baga tava in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru vreo 35 de minute.
Serveste cu zahar pudra.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

placinta piersici tarta piersici aluat tarta tarta fructe
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

13439 viz    0 com
2432 viz    0 com
29532 viz    0 com
3546 viz    0 com
3128 viz    3 com
2625 viz    0 com
1523 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1602 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024721 (s)