News Flash:

Tarta cu piersici

30 Martie 2016
3253 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6618 RON (0.0000)
USD: 4.0162 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

Pentru aluat:
300 gr faina de grau
200 gr unt
100 gr zahar pudra
7 gr praf de copt
1 ou

Pentru umplutura:
500 ml lapte
2 linguri de zahar granulat
1 plic de budinca instant, cu aroma de vanilie
5 piersici sau nectarine

Mod de preparare:

1. Amesteca faina cu praful de copt si zaharul pudra, apoi pune untul si oul. Omogenizeaza.
2. Framanta bine aluatul si pune-l intr-o tava rotunda (pastreaza aluat de marimea unui pumn), unsa cu putin unt sau tapetata cu hartie de copt. Baga tava in frigider pentru 30 de minute.
3. Feliaza fructele si pregateste budinca potrivit retetei de pe plic.
4. Toarna budinca peste aluat, apoi aranjeaza feliile de fruct.
5. Acopera cu bucatele de aluat si baga tava in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru vreo 35 de minute.
Serveste cu zahar pudra.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

placinta piersici tarta piersici aluat tarta tarta fructe
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

13269 viz    0 com
2333 viz    0 com
29309 viz    0 com
3479 viz    0 com
3034 viz    3 com
2412 viz    0 com
1460 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1740 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024289 (s)