News Flash:

Tarta cu pere si zahar vanilat

12 Decembrie 2013
1254 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru blat:
200 gr faina
125 gr unt
75 gr zahar

Pentru umplutura:
2 oua
3-4 linguri de zahar
2 linguri de faina
1 pliculet de zahar vanilat
pere mari (depinde ce fel de tava aveti)

Mod de preparare:

Se face coca, se lasa la frigider 30 de minute se intinde in forma de tarta. In prealabil forma se unde cu putin ulei si faina ca sa nu se lipeasca. Se baut ouale bine cu zaharul, vanilia si faina. Se toarna compozitia peste blat. Perele se curata de coaja si se taie felii uniforme. Se pun peste umplutura si se pune un pic de zahar vanilat. Se lasa la cuptor pana se rumeneste.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinare culinar bzi retete bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1477 viz    0 com
2111 viz    0 com
3469 viz    0 com
3717 viz    0 com
2533 viz    0 com
6382 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1676 (s) | 23 queries | Mysql time :0.024352 (s)