News Flash:

Tarta cu pere si magiun

4 Decembrie 2013
1816 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru aluat:
200 g faina
100 g ulei
4 linguri apa rece
1 praf de sare

Pentru umplutura:
4 pere potrivite
200 g alune
100 g zahar
1oo g magiun
esenta de rom
1 praf de sare

Mod de preparare:

Aluatul-amestecam toate ingredientele si framantam o coca nelipicioasa si omogena. Intindem coca intr-o foaie subtire si o adaugam in tava unsa si tapetata cu faina. Dam tava la congelator pana pregatim umplutura.
Umplutura-intr-un bol maruntim alunele, zaharul, scortisoara si un praf de sare. Rasturnam intr-un bol si in acelasi robot mixam 2 pere cu tot cu coaja pana devin ca o pasta, adaugam amestecul de alune, esenta si mixam pana se omogenizeaza.
Scoatem tava de la congelator si ungem cu magiun, adaugam compozitia de alune si ornam cu felii de pere (cele 2 ramase) ungem cu dulceata si dam la cuptorul incalzit cca 1 ora la 180 grade.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

culinar bzi retete culinare retete bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1692 (s) | 23 queries | Mysql time :0.023349 (s)