News Flash:

Tarta cu pasta de ou si ansoa

16 Septembrie 2011
938 Vizualizari | 0 Comentarii
Tarta cu pasta de ou si ansoa
Ingrediente: 1 jumatate de franzela 3-4 oua pasta de ansoa 1 lingurita cu varf de mustar 1 lingura de zeama de lamaie 100 g unt 1 ceapa mijlocie putin piper patrunjel Mod de preparare: Ouale fierte tari se taie marunt cu cutitul, se adauga mustarul, zeama de lamaie si untul moale. Se poate pune ceapa rasa fin sau ceapa verde, taiata marunt, cu frunze cu tot, piper macinat si pasta de ansoa. Se ung tartinele si se decoreaza cu patrunjel. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala retete vegetariene oua ceapa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1218 viz    0 com
1317 viz    0 com
990 viz    0 com
2003 viz    0 com
2260 viz    0 com
1840 viz    0 com
1174 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1736 (s) | 34 queries | Mysql time :0.015361 (s)