News Flash:

Tarta cu pasta de conopida

12 August 2011
2505 Vizualizari | 0 Comentarii
Tarta cu pasta de conopida
Ingrediente: o conopida potrivita sare piper maioneza din 2 galbenusuri 2-3 linguri smantana zeama de lamaie Mod de preparare: Conopida se spala si se desface in buchetele. Se pune un vas cu apa si sare la fiert. Cand apa da in clocot se adauga conopida si se fierbe cateva clocote. Conopida ar trebui sa ramana al dente. Se scurge bine de apa si se lasa sa se raceasca. Se toaca marunt si se amesteca cu maioneza, sare, piper, zeama de lamaie dupa gust si smantana. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

conopida bucataria internationala retete vegetariene bolle smantana
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1099 viz    0 com
2763 viz    0 com
1256 viz    0 com
1105 viz    0 com
1133 viz    0 com
2623 viz    0 com
1733 viz    0 com
1075 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1490 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013339 (s)