News Flash:

Tarta cu pasta de conopida

12 August 2011
2588 Vizualizari | 0 Comentarii
Tarta cu pasta de conopida
Ingrediente: o conopida potrivita sare piper maioneza din 2 galbenusuri 2-3 linguri smantana zeama de lamaie Mod de preparare: Conopida se spala si se desface in buchetele. Se pune un vas cu apa si sare la fiert. Cand apa da in clocot se adauga conopida si se fierbe cateva clocote. Conopida ar trebui sa ramana al dente. Se scurge bine de apa si se lasa sa se raceasca. Se toaca marunt si se amesteca cu maioneza, sare, piper, zeama de lamaie dupa gust si smantana. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

conopida bucataria internationala retete vegetariene bolle smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1122 viz    0 com
2812 viz    0 com
1303 viz    0 com
1145 viz    0 com
1189 viz    0 com
2675 viz    0 com
1764 viz    0 com
1101 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1476 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013444 (s)