News Flash:

Tarta cu oua si branza

21 Iunie 2012
3755 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 ml smantana
1 lingura ulei de masline
1 ceapa tocata marunt
5 felii de bacon tocate marunt
5 oua
200 g branza data prin razatoare
100 ml lapte

Pentru aluat:

250 g faina
1 ou separat
125 g unt

Mod de preparare:


Faina si untul se mixeaza intr-un blender pana obtinem un aluat sfaramicios. Adaugam apoi galbenusul de ou si 2 linguri de apa rece si procesam pana se leaga aluatul. Invelim aluatul in folie de plastic si-l bagam la frigider 30 de minute. Incalzim cuptorul la 170 grade. Intindem aluatul pe o suprafata tapetata cu faina. Asezam aluatul intr-o forma de tarta si-l bagam din nou la frigider timp de 30 de minute. Scoatem tava din frigider, asezam o foaie de hartie de copt pe deasupra si asezam cateva boabe de oraz. Bagam la cuptor timp de 15 minute. Scoatem din cuptor, indepartam hartia de copt cu orezul si ungem aluatul cu albusul de ou ramas si mai bagam la cuptor timp de 5 minute. Umplutura: incingem ulei intr-o tigaie si punem ceapa la calit. Adaugam bacon si mai lasam 5 minute. Dupa ce s-au racit, le punem peste aluat in tava si deasupra punem branza. Intr-un bol se bat ouale cu smantana si lapte si se adauga sare. Turnam compozitia de ou peste bacon si bagam tava la cuptor timp de 25 de minute.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

smantana ceapa bacon oua branza lapte faina unt blender frigider tava
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2656 viz    0 com
5202 viz    0 com
5560 viz    0 com
1639 viz    0 com
2403 viz    0 com
1344 viz    0 com
1633 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1521 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019019 (s)