News Flash:

Tarta cu oua, bacon si ciuperci

2 Aprilie 2013
2350 Vizualizari | 0 Comentarii
Tarta cu oua bacon si ciuperci
Ingrediente:

Pentru aluat:

300 g faina
150 g unt rece, taiat cubulete
8 linguri apa rece
sare

Pentru umplutura:

2 lingurite ulei de masline
150 bacon tocat marunt
4 oua
4 linguri smantana
½ cescuta branza feta rasa
½ cescuta ciuperci feliate subtire
½ ardei gras rosu, tocat marunt
cimbru
sare
piper

Mod de preparare:

Pregateste aluatul de tarta (pate brisee) dupa metoda de la Lectia de gatit, dar nu il coci in orb. Cat aluatul sta la frigider, incinge cuptorul la 220C si unge cateva forme mici de tarte. Incinge uleiul intr-o tigaie si soteaza baconul la foc mediu pana se rumeneste. Scoate-l pe servetele de hartie care sa extraga grasimea in exces. In aceeasi tigaie soteaza ciupercile si ardeiul cu putina sare, piper si cimbru. Intinde aluatul in formele de tarta (ce ramane poate fi pastrat la congelator).
Sparge in fiecare forma cate un ou si presara in jurul lui bacon, ciuperci, ardei. Presara deasupra branza feta si smanatana. Inainte sa introduci formele in cuptor coboara temperatura la 180C. Coace-le 25-30 de minute pana cand oul se incheaga. Serveste-le fierbinti.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1484 viz    0 com
2216 viz    0 com
2681 viz    0 com
3166 viz    0 com
2789 viz    0 com
1662 viz    0 com
2235 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1532 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013347 (s)