News Flash:

Tarta cu nuci

14 Aprilie 2011
1119 Vizualizari | 0 Comentarii
Tarta cu nuci
Ingrediente: 250 g faina, 150 g ulei, 150 g zahar, 1 ceasca apa rece, 1 lamaie, 1 lingurita bicarbonat, 250 g nuci pisate. Mod de preparare: Se cerne faina, iar in mijlocul ei se pun 50 g zahar, uleiul, coaja de lamaie, sarea si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie. Se framanta si se acopera aluatul. Dupa 45 minute, se imparte aluatul in doua. Se intinde o foaie si se asaza in tava. Se acopera cu miezul de nuca fiert putin in apa cu zaharul ramas. Se intinde a doua foaie care se unge cu zahar si se presara cu zahar tos, ori se orneaza cu sirop de ciocolata. Se coace timp de 30 de minute, la foc potrivit.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

curcan vodca chec
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3203 viz    0 com
1237 viz    0 com
5955 viz    0 com
3987 viz    0 com
4965 viz    0 com
2402 viz    0 com
1521 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1708 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013369 (s)