News Flash:

Tarta cu nectarine si vanilie

8 August 2013
1687 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru blat:
4 oua
4 linguri faina
4 linguri zahar
4 linguri ulei
un praf de sare
esenta lamaie

Pentru crema:
1 praf budinca cu gust de vanilie
500 ml lapte
3 piersici mai mari
3 linguri zahar

Pentru decor:
1 plic tort jeleu rosu
200 gr nectarine

Mod de preparare:

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma tare cu zaharul si praful de sare. Galbenusurile se freaca cu uleiul, apoi se adauga peste albusuri. Se adauga si esenta. La sfarsit adaugam faina si mestecam cu lingura de jos in sus sa nu se lase compozitia. Se unge o forma de tarta cu ulei si se tapeteaza cu faina. Coacem la cuptor pana devine usor rumena la suprafata.
Preparam budinca conform instructiunilor de pe plic. Nectarinele le taiem feliute subtiri. Eu le-am pus cu 300 ml apa si 1 ceasca de zahar pe foc sa se inmoaie putin.
Se pune budinca peste blat, se asaza nectarinele in forma de floricica. Cine doreste poate pune jeleu deasupra.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

blat ulei esenta lamaie crema lapte zahar decor nectarine budinca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1883 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025190 (s)