News Flash:

Tarta cu nectarine

1 Iunie 2016
2951 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru aluat:
300 gr faina de grau
200 gr unt
100 gr zahar pudra
7 gr praf de copt
1 ou

Pentru umplutura:
500 ml de lapte semi-degresat
2 linguri de zahar granulat
1 plic de budinca de vanilie
5 nectarine sau piersici

Mod de preparare:

1. Amesteca faina cu praful de copt si cu zaharul pudra. Adauga apoi oul si untul la temperatura camerei. Omogenizeaza.
2. Framanta putin aluatul si pune-l intr-o tava tapetata cu hartie de copt (pastreaza o treime din aluat). Sa fie o tava rotunda. Ai grija ca aluatul sa acopere marginile tavii.
3. Pune aluatul pastrat in folie si baga-l in frigider.
4. Feliaza fructele.
5. Pregateste budinca potrivit instructiunilor de pe ambalaj.
6. Toarna budinca peste aluatul din tava, apoi aranjeaza feliile de fructe.
7. Acopera totul cu bucatele mici de aluat (aluatul scos din frigider).
8. Baga tava in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru vreo 35 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

tarta nectarine tarta piersici aluat tarta tarta rapida
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1459 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025199 (s)