News Flash:

Tarta cu mozzarella, ton si busuioc

29 Noiembrie 2011
944 Vizualizari | 0 Comentarii
Tarta cu mozzarella ton si busuioc
Ingrediente: 800 g aluat de foietaj 3 conserve de ton bucati 250 g mozzarella 1 ou 0,5 kg rosii cherry busuioc uscat (proaspat) piper sare Mod de preparare: Prima data se pune la dezghetat foietajul, apoi se presara faina pe masa. Cand aluatul e numai bun de pregatit se intinde pe masa si se fac decupaje cu un pahar. Discurile rezultate se ung cu ou batut si se baga in cuptor pentru 10 minute (pana se umfla putin si arata ca niste cosulete). Dupa ce se scot, pe fiecare dintre ele se pun 3 jumatati de rosii cherry, tonul bucati, busuiocul uscat, bucatele de mozzarella si se potriveste de sare si piper. sursa articol: bucataras.ro sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

bucataria internationala retete vegetariene parjoale oase afumate
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2142 viz    0 com
1181 viz    0 com
1538 viz    0 com
2044 viz    0 com
2084 viz    0 com
1284 viz    0 com
1199 viz    0 com
1731 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1401 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013592 (s)