News Flash:

Tarta cu migdale, mere si caise

25 Noiembrie 2013
1603 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 lingurite zahar pudra
1 albus
2 mere (Granny Smith)
2 linguri gem de caise
30g unt
200g foi placinta
40g fulgi migdale
25g fulgi cocos

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la  200C si tapeteaza o tava cu hartie de copt. Aseaza pe rand foile de placinta in tava si unge-le pe fiecare in parte cu unt topit. Unge apoi cu gem de caise. Curata merele si indeparteaza-le cotorul, apoi feliaza-le subtire.  Aseaza feliile de mar peste foile de placinta. Coace-le timp de 5 minute pana cand gemul se inmoaie.

Bate albusul spuma cu zaharul pudra, apoi tavaleste prin el migdalele si fulgii de cocos. Presara-le peste mere. Pune inapoi la cuptor timp de 6-8 minute pana cand foile de placinta se rumesc. Daca marginile dau semne ca se coc prea repede, acopera-le cu folie de aluminiu. Taie tarta fierbinte si serveste-o.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

culinar bzi retete culinare retete tarta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1672 (s) | 23 queries | Mysql time :0.023854 (s)