News Flash:

Tarta cu miere, dovleac si frisca

22 Aprilie 2013
2652 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g dovleac
2 oua
125 g miere
60 g faina
150 ml frisca lichida
1 baton de vanilie

Mod de preparare:

Curata bine dovleacul si taie miezul in bucatele, apoi pune-le la aburi pentru aproximativ 10 minute. Apoi, mixeaza pulpa si amestec-o cu frisca, adauga treptat ouala, mierea, faina si batonul de vanilie. Tapeteaza o tava in forma rotunda cu unt si hartie de copt, adauga aluatul si lasa tarta de dovleac la copt, la 180 de grade Celsius, in jur de 40 de minute.
Inainte de a o scoate din cuptor verifica daca este bine facuta cu ajutorul unei scobitori. Daca aceasta este curata, tarta este gata. Daca ramane insa umeda, mai las-o la cuptor inca 5 minute.
Tarta cu dovleac si miere se serveste rece, presarata cu pudra de zahar.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovleac frisca lichida
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2460 viz    0 com
3613 viz    0 com
2345 viz    0 com
2552 viz    0 com
2159 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1657 (s) | 34 queries | Mysql time :0.032058 (s)