News Flash:

Tarta cu mere si stafide

5 Septembrie 2013
2028 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

5 mere
5 oua
5 linguri de ulei
30 g stafide
1 cana de zahar
o cana de faina
2 pliculete zahar vanilinat
1 plic praf de copt
o esenta de rom
o lingurita otet
un cubulet de unt
zahar pudra

Mod de preparare:


Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se freaca cu uleiul, adaugat treptat. Intr-un pahar se stinge praful de copt cu otet si se adauga peste acestea.
Albusurile se bat impreuna cu zaharul si cele 2 pliculete de zahar pudra. Peste acestea se adauga galbenusurile, se amesteca, se completeaza cu esenta de rom si cu faina incorporata treptat in compozitie, pana la omogenizare.
Se spala merele, se curata de coaja si se taie felii sau rondele subtiri.
Se unge o tava cu un cubulet de unt si se toarna in ea compozitia. Se adauga merele si se presara stafide. Se introduce la cuptor pentru 60 de minute, la foc potrivit. Dupa racire, se orneaza cu zahar pudra.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mere stafide zahar vanilinat zahar pudra tava cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2053 viz    0 com
2380 viz    0 com
3622 viz    0 com
1249 viz    0 com
2963 viz    0 com
2033 viz    0 com
1974 viz    0 com
2039 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2356 (s) | 34 queries | Mysql time :0.039067 (s)