News Flash:

Tarta cu mere si rubarba

13 Iunie 2016
2066 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

Pentru aluat:
3/4 pachet de unt
20 gr zahar
4 oua medii
300 gr smantana semidegresata
faina de grau cat cuprinde
1 praf de copt
1 lingurita bicarbonat de sodiu

Pentru umplutura:
5 lujere de rubarba
2 mere
3 linguri de zahar granulat
1 lingurita scortisoara

Pentru decor:
3 linguri de zahar brun

Mod de preparare:

1. Spala si taie destul de marunt rubarba.
2. Taie cubulete merele.
3. Amesteca rubarba cu merele, zaharul granulat si scortisoara.
4. Freaca untul cu zaharul, folosind o spatula.
5. Adauga ouale peste mix. Omogenizeaza dupa fiecare ou.
6. Pune apoi smantana si faina, dar si praful de copt si bicarbonatul. Omogenizeaza.
7. Unge cu putin unt o tava si presara niste faina, apoi pune compozitia in ea.
8. Acopera cu rubarba si mar.
9. Presara zaharul brun si baga in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru vreo 40 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

placinta rubarba placinta mere aluat placinta tarta mere
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

novice  | #1097
Pentru aluat:...
7. Unge cu putin unt o tava si presara niste faina, apoi pune compozitia in ea.

UNDE se pune aluatul?!! :\
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1449 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023646 (s)