News Flash:

Tarta cu legume

22 Ianuarie 2012
2328 Vizualizari | 0 Comentarii
Tarta cu legume
Ingrediente:

2 oua
50 g unt
faina cat cuprinde
50 g smantana
legume fierte asortate (conopida, morcov, mazare, porumb, ardei gras)
cascaval afumat
sare

Mod de preparare:


Am facut repede aluatul, amestecand cu robotul 1 ou, untul, faina si sarea dupa gust, apoi am dat  la rece bila de aluat formata (cca 30 min). Am uns cu unt o forma mica de jena si am tapetat-o cu pesmet (ca sa se desprinda tarta usor de pe margini dupa ce s-a racit). Apoi am trecut la pasul urmator. Am intins foaia de aluat si am imbracat peretii vasului si am umplut cu legume asortate, fierte in prealabil in apa cu sare (separat): conopida, mazare, morcov, porumb dulce si... ardei gras rosu crud. Peste ele am turnat un amestec de smantana si oul ramas, batute bine impreuna cu sare si piper si am dat la cuptor pana cand tarta mea s-a rumenit. In ultimele 5 min. de stat la cuptor am presarat cascaval afumat ras.
Tarta cu legume recomandata de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Tarta_cu_legume2.JPG
oua unt faina smantana cascaval afumat sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1726 viz    0 com
2703 viz    0 com
4537 viz    0 com
2131 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1591 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025209 (s)