News Flash:

Tarta cu gem, banane si inghetata

7 Februarie 2014
2046 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 linguri gem de capsuni
1 cescuta suc de lamaie
2 banane taiate rondele
1 blat de prajitura din comert
1 ou batut
inghetata de vanilie

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 240 grade. Se incalzeste gemul intr-un vas termorezistent. Cand da in fiert se pun feliile de banana intr-un singur strat acoperind baza vasului. Se mai lasa la foc mic 5 minute si  apoi se lasa la racit 20 minute. Se incalzeste blatul si se pune deasupra bananelor. Se unge blatul cu ou batut si se baga la cuptor pe raftul de sus aproximativ 15 minute. Se scoate din cuptor si se intoarce. Se taie felii si se serveste cu inghetata de vanilie.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete tarta tarta banane tarta gem
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1863 (s) | 34 queries | Mysql time :0.028522 (s)