News Flash:

Tarta cu fructe de padure si struguri

1 Martie 2013
2909 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 g faina
400 ml lapte
300 g zahar
1 plic praf de copt
1 plic zahar vanilat
un varf de cutit de sare
20 g afine
100 g visine
100 g struguri
100 g catina
100 g merisoare
4 oua
150 g unt
2 linguri de smantana
frisca pentru ornat

Mod de preparare:

Se pun oualele intr-un vas, se bat bine si sa adauga untul topit, se presara faina si praful de copt si la sfarsit zaharul. se adauga treptat laptele si smantana amestecand continuu pana cand se obtine un aluat mai gros decat cel de placinte. Aluatul se freaca pana devine spumos. Se unge o tava cu unt si se tapeteaza cu faina, se pune aluatul si se aseaza fructele. Se da la cuptorul preincalzit, la foc mediu timp de 25 de minute. Se scoate din forma abia dupa ce s-a racit. Se serveste rece cu frisca, dupa preferinte.

sursa: reginele
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina lapte zahar zahar vanilat sare afine visine struguri catina oua unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1604 (s) | 23 queries | Mysql time :0.026489 (s)