News Flash:

Tarta cu fructe de padure

19 Iunie 2013
1326 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru blat:

2 foi de aluat
1 lingura de zahar
1 ceasca de migdale prajite

Pentru crema:
200 g creme fraiche (smantana dulce mai groasa)
120 g budinca de vanilie

Pentru topping:
2/3 ceasca zmeura proaspata
2/3 ceasca afine proaspete
2/3 ceasca mure proaspete
1 lingurita de zahar pudra

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la 250 de grade Celsius, apoi intinde aluatul pe tabla de lucru si pune-l intr-o tava mai mare la copt, pentru aproximativ 15 minute.
Mixeaza migadalele cu zaharul pana cand obtii o compozitie fina, apoi presara-le peste aluat si mai lasa-l la cuptor 5 minute.

Intre timp, amesteca intr-un bol mediu crema fraiche cu budinca de vanilie si intinde-o peste aluatul racit. Presara deasupra fructele si pune tarta la frigider cel putin 2 ore inainte de a o servi.
Tarta cu fructe de padure se serveste rece, stropita cu putina zeama de lamaie, frisca sau zahar pudra.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

blat migdale prajite crema creme fraiche topping zmeura proaspata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1519 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019775 (s)