News Flash:

Tarta cu fructe

18 Iulie 2012
2518 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru blat:


4 linguri faina
4 oua intregi
4 linguri de zahar
jumatate plic praf de copt
1 plic zahar vanilat

Pentru umplutura:

piersici
caise
mandarine

Mod de preparare:

Ouale se bat bine cu zaharul apoi se adauga si celelalte ingrediente, iar la urma faina in ploaie. Tava rotunda de tarta se unge cu unt si se tapeteaza cu faina. Se pune toata compozitia si se coace la foc mic. Cand este gata, se lasa la racit complet. Intre timp se face budinca de vanilie conform specificatiilor de pe plic. Dupa ce s-a racorit si budinca (fara a se raci complet) se pune toata in scobitura de la blatul de tarta. Se orneaza cu bucatele de fructe dulci (mandarine, piersici, orice fruct va place) peste care se toarna un pic de gelatina lichida sa capete un luciu. Se lasa cam jumatate de ora la frigider.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina oua zahar zahar vanilat piersicicaisemandarine frigider
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1335 viz    0 com
2587 viz    0 com
1870 viz    0 com
2885 viz    0 com
1398 viz    0 com
1139 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1760 (s) | 34 queries | Mysql time :0.033909 (s)