News Flash:

Tarta cu fasole si dovlecei

2 Decembrie 2013
2124 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 oua
80 ml de lapte
1 iaurt
1 dovlecel mare
40 g fasole verde
30 g parmezan
sare

Mod de preparare:

Se amesteca laptele si iaurtul cu doua albusuri de ou (se pastreaza un galbenus) si se adauga parmezanul ras. Se pune hartie de copt intr-o tava patrata. Se toarna doua treimi din amestec. Se pune tava la bain-marie in cuptorul preincalzit la 200°C timp de 20 min. Se fierbe fasolea verde timp de 2 minute in apa fierbinte. Se scurg de apa si se taie in bucati de 5 cm. Se scoate tava din cuptor. Se pune fasolea in tava, se acopera cu restul de lapte si iaurt, la care s-a adaugat galbenusul. Se pune sare dupa gust. Se coace la foc moderat timp de 20 de minute. Dovlecelul se taie felii. Se scufunda un minut in apa clocotita cu sare. Odata cu tarta este coapta, se scoate din cuptor, se taie in patru, se pune in farfurii, cu garnitura de felii de dovlecel fiert.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinare culinar bzi retete bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1676 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021559 (s)