News Flash:

Tarta cu dovlecel si smantana

20 Iunie 2012
2593 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 g faina
1 galbenus
150 g unt

Pentru umplutura:

1 dovlecel dat prin razatoare
1 lingura sos pesto
1 morcov dat prin razatoare
150 ml smantana
4 oua
100 g branza data prin razatoare

Mod de preparare:


Faina si untul se amesteca cu ajutorul unui robot de bucatarie, rezultand un aluat sfaramicios. Adaugam galbenusul si 2 linguri de apa si procesam pana cand se leaga aluatul. Invelim aluatul in folie de plastic si-l bagam la friguder timp de 30 de minute. Intindem aluatul si-l asezam intr-o tava rotunda de tarta unsa si apoi bagam la frigider inca 30 de minute. Bagam apoi tava la cuptor timp de 20 de minute la 190 grade. Ungem aluatul cu sos pesto. Stoarcem zeama de la dovlecel si morcov si ii punem peste sosul pesto. Ouale se bat cu smantana si sare si se toarna peste legume in tava. Bagam tava la cuptor timp de 35 de minute.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina galbenus unt dovlecel sos pesto morcov smantana oua branza frigider
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5132 viz    0 com
5522 viz    0 com
1607 viz    0 com
2368 viz    0 com
1310 viz    0 com
1608 viz    0 com
4406 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1596 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018791 (s)