News Flash:

Tarta cu dovlecei si cartofi

31 August 2011
1327 Vizualizari | 0 Comentarii
Tarta cu dovlecei si cartofi
Ingrediente: 2 cartofi mari 1 dovlecel 100 gr parmezan ras 1 lingura rasa faina 2 fire ceapa verde cateva fire marar sare piper chilli putin ulei Mod de preparare: Se amesteca parmezanul cu faina, ceapa taiat rondele si marar tocat. Se condimenteaza cu sare si piper. Cartofii si dovleceii se curata de coaja si ii se taie felii foarte subtiti, ca pentru chipsuri. Se unge o tava de 26 cm diametru cu putin ulei si se pune strat de felii de cartofi, care se vor suprapune putin. Deasupra se asaza un strat de felii de dovlecel. Se unge cu foarte putin ulei si se presara 1/3 din amestecul de parmezan cu ceapa verde. Urmeaza apoi iar strat de cartofi - strat de dovlecel - se unge cu ulei - se presara 1/3 din parmezan  - strat de cartofi - se unge cu ulei - se presara restul de amestec de parmezan si putin chilli (optional). Se acopera tava cu folie de aluminiu si se preseaza cu mainile tarta sa se lipeasca straturile intre ele. Se da la cuptor la 190 C, pentru 40 de minute. Se scoate folia si se mai lasa la cuptor inca 15-20 minute, sa se rumeneasca. Dupa aceea se feliaza in tava si se scot usor feliile pe o farfurie. sursa articol: http://www.e-retete.ro sursa fotografie: http://www.retete-de-mancare.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aperitive cartofi ovaz sarmale almette faina iahnie
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1335 viz    0 com
2042 viz    0 com
1399 viz    0 com
1523 viz    0 com
1207 viz    0 com
2500 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1624 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017117 (s)