News Flash:

Tarta cu dovlecei

12 Februarie 2013
3416 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

160 gr faina
2 dovlecei potriviti ca marime
4 oua
50 gr ulei de masline
200 gr sunca feliata
2 cepe
100 gr branza rasa
nucsoara
sare
piper

Mod de preparare:
 
Taiati dovlecelul, ceapa si sunca marunt/ in cubulete mici. Amestecati-le si puneti-le intr-un bol. Intr-un alt bol bateti ouale impreuna cu un varf de cutit de sare, piper si nucsoara. Adaugati treptat faina si amestecati bine. Adaugati legumele si omegenizati compozitia. Puneti in final si branza rasa si turnati totul intr-o tava unsa cu ulei. Eu am folosit o tava circulara pentru tarte cu diametrul de 28 cm. Introduceti la cuptorul preincalzit pentru 30-35 minute.
 
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina dovlecei oua sunca feliata cepe branza rasa nucsoara sare piper bol
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1703 viz    0 com
3025 viz    0 com
4228 viz    0 com
2311 viz    0 com
2530 viz    0 com
2893 viz    0 com
4204 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1450 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018720 (s)