News Flash:

Tarta cu dovleac si frisca

10 Decembrie 2013
1330 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

frisca vegetala (optional)
1/2 lingurita scortisoara
1 ou
2 linguri suc de portocale
40g indulcitor
120ml lapte cu putine grasimi
1 lingurita faina
90g dovleac copt si pasat
2 linguri unt sau margarina
80g biscuiti fara zahar cu ovaz

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 190C. Unge 4 forme de tarte cu diametrul de 10cm si presara putina faina pe baza lor. Amesteca biscuitii zdrobiti cu untul topit (sau margarina) si aseaza-i in strat uniform la baza tavilor, astfel incat sa acopere si peretii. Coace blatul timp de 5 minute.
Intre timp, amesteca piureul de dovleac cu laptele, oul, indulcitorul, sucul de portocale si scortisoara. Toarna peste blatul copt si pune din nou la cuptor timp de 25 de minute. Lasa tartele sa se raceasca in forme. Serveste-le cu o lingura de frisca vegetala, daca doresti.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinare culinar bzi retete bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1884 (s) | 34 queries | Mysql time :0.030648 (s)