News Flash:

Tarta cu dovleac, rosii si rozmarin

20 Octombrie 2011
1012 Vizualizari | 0 Comentarii
Tarta cu dovleac rosii si rozmarin
Ingrediente: 200 g rosii cherry 250 g miez de dovleac ras 200 g mozzarella 500 g faina 1 cub drojdie proaspata 50 g unt 200 g masline 1 fir rozmarin 250 ml lapte 1 lingurita zahar ½ lingurita sare Mod de preparare: Drojdia inmuiata in lapte caldut se amesteca cu putina faina si se lasa la dospit. Se amesteca cu faina cernuta, se adauga zaharul, sarea, dovleacul, untul topit si rozmarinul tocat. Se framanta bine si se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul. Se intinde intr-o tava rotunda, se presara felii de mozzarella, rosii crestate pe mijloc, masline intregi si rozmarin tocat. Se lasa la crescut 5 minute apoi se introduce la cuptor la foc mediu 25 de minute. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aperitive bucataria internationala oase afumate dulceata parjoale
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3947 viz    0 com
878 viz    0 com
1525 viz    0 com
1180 viz    0 com
2235 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1763 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020195 (s)