News Flash:

Tarta cu dovleac, nuci pecan si condimente

16 Septembrie 2013
1631 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

aluat de tarta
150g nuci pecan intregi sau tocate
1/4 lingurita sare
1 lingurita suc de lamaie
1/4 lingurita coaja de lamaie
2 lingurite extract vanilie
45g unt topit si racit
3 oua batute usor
100g zahar brun
un praf nucsoara
un praf de scortisoara
2 linguri smantana
1 ou batut
150g piure de dovleac
2 linguri zahar brun

Mod de preparare:


Pregateste un aluat de tarta pate sucree. Intinde-l intr-un disc cu diametrul de 28cm si aseaza-l intr-o tava de tarta (diametrul 23cm). Inteapa alutul cu o furculita din loc in loc si pune tava la frigider timp de 30 de minute.
Intre timp, incinge cuptorul la 190C si coace aluatul in orb timp de 20 de minute. Apoi, inca 5 minute fara greutati. Scoate aluatul de tarta din cuptor si lasa-l sa se raceasca putin.

Pregateste umplutura:
Amesteca bine piureul de dovleac, smantana, un ou, 2 linguri de zahar brun, nucsoara si scortisoara.

Intr-un alt bol amesteca nucile pecan cu 200g de zahar brun, 3 oua batute, untul, vanilia, coaja si sucul de lamaie si sarea.

Pune in baza de tarta, coapta mai devreme, umplutura de dovleac si apoi toarna deasupra amestecul cu nuci pecan.
Coace totul la cuptor timp de 30-35 de minute. Lasa tarta sa se raceasca inainte sa o tai.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

nucsoara zahar brun pate sucree frigider umplutura smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1845 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022009 (s)