News Flash:

Tarta cu crema si nucsoara

20 Octombrie 2011
887 Vizualizari | 0 Comentarii
Tarta cu crema si nucsoara
Ingrediente: 100 g faina 2 oua 50 g unt nucsoara ½ lingurita zahar tos 300 ml lapte degresat incalzit sare Mod de preparare: Prima data se preincalzeste cuptorul la 200 de grade. Se unge o tava de dimensiuni 18/7 cm cu grasime. Se pun faina si sarea intr-un bol, se adauga untul taiat bucatele si se framanta cu mainile pana se incorporeaza. Se adauga cate o lingura de apa pe rand pana cand aluatul este suficient de moale. Se intinde aluatul pe fundul si peretii tavii si se coace 15 minute. Se amesteca ouale, zaharul si laptele. Se toarna in coaja de tarta, se presara cu nucsoara. Se coace 35 de minute la 190 de grade pana crema se incheaga. Se serveste calda. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina dulciuri oua unt
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2062 viz    0 com
2314 viz    0 com
2667 viz    0 com
1297 viz    0 com
2079 viz    0 com
840 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1764 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016780 (s)