News Flash:

Tarta cu crema de banane

4 August 2011
2442 Vizualizari | 0 Comentarii
Tarta cu crema de banane
Ingrediente: 1/3, plus 1/4 cana zahar 3 linguri amidon de porumb 1/4 lingurita sare 1 1/2 cani lapte 2 galbenusuri, usor batute 2 linguri unt 2 lingurite esenta de vanilie 2 albusuri 2 banane, feliate aluat de tarta, semi-preparat Mod de preparare: Se amesteca 1/3 cana zahar cu amidonul de porumb si sarea intr-o tigaie, pe foc mediu. Se incorporeaza laptele, apoi galbenusurile de ou, usor batute. Tigaia se lase pe foc si se amesteca pana cand compozitia se ingroasa. Dupa aceea se ia de pe foc si se adauga in compozitie untul si esenta de vanilie. Se lasa compozitia sa se raceasca, pana la temperatura camerei. Intre timp se bat bine albusurile de ou. Se adauga treptat 1/4 cana zahar si se bate in continuare bine. Dupa aceea se incorporeaza totul in compozitia cu galbenusuri. Alternativ, se pun in aluatul de tarta semi-preparat un strat de felii de banane si un strat de crema. Se acopera si se lasa la racit. sursa articol: http://retete.eva.ro sursa fotografie: http://www.retete-gustoase.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lapte galbenus nuci knor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3082 viz    0 com
4290 viz    0 com
1307 viz    0 com
9193 viz    0 com
1466 viz    0 com
1126 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1570 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016095 (s)