News Flash:

Tarta cu coacaze

11 Mai 2016
983 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru aluat:
3 galbenusuri
3 linguri de apa calda
100 gr zahar pudra
50 gr unt
1 lingura de zahar vanilinat
200 gr faina de grau
2 lingurite praf de copt
4 linguri de lapte
1 varf de cutit de sare

Pentru decor:
300 gr coacaze rosii
3 albusuri
170 gr zahar pudra

Mod de preparare:

1. Separa ouale.
2. Freaca galbenusurile cu zahar si cele 3 linguri de apa calduta. Mixeaza bine.
3. Adauga apoi untul moale si zaharul vanilat.
4. Dupa ce omogenizezi, pune praful de copt si faina amesteca cu lapte si sare.
5. Tapeteaza o tava cu hartie copt, pune compozitia in ea si bag-o in cuptorul incins la 150 de grade Celsius, pentru vreo 15 minute.
6. Bate spuma albusurile si adauga treptat zaharul.
7. Pune peste albusuri coacazele spalate.
8. Acopera blatul din tava cu aceasta crema cat mai uniform si baga inapoi in cuptor, de data aceasta pentru 20-25 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

tarta coacaze reteta tarta aluat tarta tarta fructe
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2565 viz    0 com
1129 viz    0 com
1898 viz    0 com
12290 viz    0 com
1348 viz    0 com
2895 viz    0 com
3766 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1353 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018874 (s)