News Flash:

Tarta cu ciuperci si cascaval

13 Septembrie 2013
2132 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 gr aluat fraged facut in casa
300 gr ciuperci
50 gr cascaval
2 oua crude
3 oua fierte
morcov, pastanac, telina – fierte
3 fire ceapa verde
3 fire usturoi verde
sare
piper
 
Mod de preparare:

Aluatul fraged l-am facut alta data, l-am impartit in portii mai mici si il pastrez la congelator pana cand am nevoie. Am decongelat aluatul. Ciupercile taiate se calesc impreuna cu ceapa si usturoiul taiat marunt in tigaie pana cand scade toata zeama de la ciuperci.
Legumele fierte se taie cubulete si se adauga la final peste ciupercile calite. Potrivim de sare si piper, amestecam in compozitie ouale crude. Aluatul se intinde in forma de tarta, punem copozitia si deasupra taiem din ouale fierte felii care sa aiba si galbenus, pentru aspect.
Radem cascavalul deasupra si dam la cuptor 30 minute.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cascaval oua fierte morcov usturoi verde piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1449 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023557 (s)