News Flash:

Tarta cu ciuperci, morcov si busuioc

20 Septembrie 2011
963 Vizualizari | 0 Comentarii
Tarta cu ciuperci morcov si busuioc
Ingrediente: 200 g ciuperci feliate 3 cani morcovi razuiti ½ cana pesmet 1 ceapa 2 catei usturoi 2 linguri cascaval ras 2 linguri pesmet 2 linguri unt ¼ lingurita cimbru 1 lingurita busuioc ½ lingurita sare ½ cana cascaval ras ½ cana lapte 2 oua boia de ardei dulce Mod de preparare: Mai se preincalzeste cuptorul la 180 de grade. Usturoiul si ceapa se maruntesc si se calesc in unt pana se inmoaie. Se adauga ciupercile si se continua calirea. Se pune amestecul intr-un bol si se adauga urmatoarele 8 ingrediente. Se pune compozitia obtinuta intr-o tava unsa si tapetata cu pesmet. Se presara cu cascaval si boia, se acopera cu folie si se da la cuptor 30 de minute. Se indeparteaza folia si se mai lasa 30 de minute la cuptor. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aperitive ciuperci morcovi pesmet cascaval bruschete lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1014 viz    0 com
4126 viz    0 com
2459 viz    0 com
2754 viz    0 com
1341 viz    0 com
1360 viz    0 com
2060 viz    0 com
1429 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1503 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014904 (s)