News Flash:

Tarta cu cirese si branza

5 Iulie 2012
3653 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

350 g cirese fara samburi
200 g crema de branza moale
3 linguri zahar pudra
125 g biscuiti cu cacao
70 g unt topit
100 g smantana lichida batuta
1 fiola esenta de rom

Mod de preparare:

Iintr-un bol punem ciresele, esenta si 2 linguri zahar pudra. Ungem 4 forme mici de tarta (canelate). Pisam biscuitii si-i amestecam cu unt. Punem compozitia de biscuitii in forme si presam usor la baza si pe margini. Acoperim cu folie de plastic si bagam formele la frigider timp de 30 de minute. Cu un mixer electric, se bate crema de branza si restul de zahar. Incorporam frisca de smantana. Scoatem usor tartele din forme si le umplem cu crema de branza. Asezam ciresele si servim.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zahar pudra unt smantana lichida frigider forme
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1206 viz    0 com
1071 viz    0 com
1577 viz    0 com
1411 viz    0 com
3479 viz    0 com
2806 viz    0 com
2596 viz    0 com
1630 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2046 (s) | 34 queries | Mysql time :0.034180 (s)