News Flash:

Tarta cu cirese din compot

26 Februarie 2016
9139 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (-0.0009)
USD: 4.0026 RON (-0.0492)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

Pentru aluat:
300 gr faina de grau
250 gr zahar pudra
12 gr praf de copt

Pentru umplutura:
500 gr branza de vaci semi-degresata
330 gr cirese din compot

Alte ingrediente:
4 oua
500 ml de lapte
10 gr zahar vanilinat
50 gr zahar pudra
100 g unt topit

Mod de preparare:

1. Pune jumatate din untul topit intr-o tava de copt.
2. Amesteca faina cu praful de copt si cu zaharul pudra (cel de la aluat).
3. Pune jumatate din cantitate in tava cu unt, raspandind-o uniform.
4. Presara uniform branza faramitata, apoi ciresele.
5. Mixeaza ouale cu lapte, zaharul vanilinat si zaharul pudra.
6. Toarna uniform in tava.
7. Picura restul de unt topit.
8. Baga tava in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru aproximativ 40-45 de minute sau pana cand trece testul cu scobitoarea.
Serveste cu zahar pudra.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

tarta cirese placinta cirese tarta usoara aluat tarta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1731 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025394 (s)