News Flash:

Tarta cu cirese

4 Iulie 2012
1458 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

425 g cirese fara samburi
2 linguri faina
2 oua
2 galbenusuri
125 ml smantana
150 g zahar
zahar pudra

Mod de preparare:

Prima data incingem cuptorul la 200 grade, apoi tapetam o forma de tarta cu unt topit. Punem in tava ciresele si presaram o lingura de zahar. Dupa aceea amesteca galbenusurile cu ouale si zaharul ramas cu ajutorul unui mixer electric. Incorporam si smantana si amestecam pana la omogenizare, dupa care punem faina. Compozitia rezultata se pune peste cirese si dam tava la cuptor timp de 20 de minute. Presaram zahar pudra, taiem felii si servim cu lapte.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina oua galbenusuri smantana zahar zahar pudra cuptorul tava cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3553 viz    0 com
2864 viz    0 com
2649 viz    0 com
1673 viz    0 com
1788 viz    0 com
2428 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1671 (s) | 34 queries | Mysql time :0.034286 (s)