News Flash:

Tarta cu cirese

3 Iunie 2013
2924 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

30 g cirese
230 ml lapte
200 ml smantana
130 g zahar
3 oua
1 galbenus
20 g unt
1 plic de zahar vanilat

Mod de preparare:

Amesteca intr-un castron mare ouale cu galbenusul si zaharul, pana cand obtii o crema omogena. Adauga zaharul vanilat, smantana, laptele si untul topit. Spala bine ciresele, fara sa le rupi coditele si pregateste mai multe forme de tarte.
Toarna crema in forme, pana la jumatate, apoi pune cate o cireasa in fiecare si asaza-le intr-o tava. Pune-le la cuptor aproximativ 20-25 de minute.
Minitartele cu cirese se servesc caldute, presarate cu zahar pudra.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cirese zahar oua zahar vanilat castron mare crema omogena zahar pudra
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1733 (s) | 34 queries | Mysql time :0.032770 (s)