News Flash:

Tarta cu ceapa verde

6 Mai 2014
1759 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

5 linguri de faina
120g cascaval ras
½ lingurita praf de copt
100ml smântâna (sau iaurt)
200g ceapa verde feliata (puteti inlocui cu praz, eu am pus 150g ceapa verde si 50g ardei)
4 oua
100g unt
1 lingurita turmeric
 sare
 piper

Mod de preparare:

Intr-un bol mixam bine ouale cu putina sare, piper si turmeric. Adaugam treptat amestecand cu un tel untul topit, iaurtul, branza si faina in care am pus si praful de copt. Adaugam si ceapa si ardeiul verde taiat.
Coacem intr-un vas tapetat cu hartie de copt de dimensiunile 20x24, la temperatura de 180g C, timp de 25-30 min. Lasam sa se raceasca putin si servim ca atare sau ca garnitura la o friptura. Se poate servi doar cu salata.

Sfat: Aceasta tarta o puteti transforma intr-un aperitiv rece, puteti adauga de exemplu masline feliate si ardei rosu. Ideea este sa nu depasiti gramajul de 200g.

Tarta cu ceapa verde recomandata de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete aperitiv aperitive reci retete antreuri retete tarta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1542 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014013 (s)