News Flash:

Tarta cu ceapa si smantana

9 Iunie 2011
1066 Vizualizari | 0 Comentarii
Tarta cu ceapa si smantana
Ingrediente: Pentru aluat: 200 gr faina alba 125g unt rece 1 ou 3 linguri de apa rece un praf de sare Pentru umplutura: 1 cartof mare 2 legaturi ceapa verde 1 ceapa alba 200 gr smantana grasa 175g cascaval afumat, ras sare piper cimbru ulei Mod de preparare: Se amesteca toate ingredientele de aluat, pana se omogenizeaza. Compozitia se intinde pana obtinem o foaie subtire. Se tapeteaza o tava cu unt si cu faina, se asaza foaia de aluat in ea, se inteapa cu furculita. Cartoful se pune la fiert, apoi se paseaza cu furculita pana devine o umplutura media ca faramitare. Se toaca ceapa verde si ceapa alba, se calesc in ulei 5-6 minute apoi se amesteca cu sare, piper, cascaval si cartof. Peste aluat se pune aceasta umplutura, iar apoi smantana amestecata cu sare si cimbru. Se da vasul la cuptorul incins timp de 45-55 minute. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

unt almette malai grisat patrunjel tocat smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4918 viz    0 com
2742 viz    0 com
936 viz    0 com
1529 viz    0 com
1144 viz    0 com
1152 viz    0 com
4401 viz    0 com
3248 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1621 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013758 (s)